Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.

Rens av kameraer - Check & Clean

I gamle dager, da kameraer brukte film, kom det et nytt stykke fersk film rett ut av filmboksen for hvert bilde man tok. Da var det ikke noe problem at det kom støv på bildet da det ble tatt. Men i våre dager er filmen erstattet med en sensor, og den flytter ikke på seg. Det er det samme stedet som blir belyst hver gang det tas et bilde. Og kommer det støv der så vil du se det på bildene. Støvet kan komme inn i kameraet for eksempel når du bytter objektiv. Pass derfor på at du holder kameraet med fronten ned når du bytter objektiv, så det ikke ramler unødvendig støv inn i speilhuset. Men støv kan også komme fra bevegelige deler inne i speilhuset, hvor små små partikler slites av når lukker og speil går opp og ned. Og så virvles dette rundt inne i speilhuset og ender kanskje opp på sensoren.


Camera & Videoteknikk renser de aller fleste merker.

Priser

  • Rens av konsumer systemkamera er kr 720,- inkl. mva
  • Rens av Proffmodeller / Fullformat er kr 900,- inkl. mva

I tillegg til å rense sensoren, så pusser verkstedet glasset på medfølgende optikk og oppgraderer til siste versjon av firmware i kameraet.


Det som rensen ikke dekker er rens av speil, mattskive og støv i søkerprismet. Får du støv på disse stedene så vil du kunne se det i søkeren når du skal ta bildet. Det kan selvfølgelig være irriterende, men dette kommer ikke med på bildene.
 


Copyright © 2015 Scandinavian Photo - All rights reserved Vis mobilshop Webshopen er levert av MultiCase™ Norge AS (3.14.11.79 )