164403
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.
132705 Canon  Canon EOS 6D m/40mm F2.8 STM 20,2 Mp, fullformat, GPS, WiFi
Se video av produktet her
Tilbehør

Canon EOS 6D m/40mm F2.8 STM

20,2 Mp, fullformat, GPS, WiFi

Kjøp
-+
15 948,-
Delbetaling velges i kassen
Månedsbeløp
Antall måneder
Kredittkjøpspris
Effektiv rente

Produktinfo
Alternativer
Tilbehør

Et kraftig fullformatskamera i et lite format! Med 20,2 MP, ISO 25 600 og video i Full HD. Kamerahuset er værforseglet og kompakt, noe som gjør dette til et perfekt systemkamera å ta med på reisen.

 

  • 20,2 megapikslers fullformatsensor
  • Solid, lett konstruksjon
  • Værbeskyttet kamerahus
  • Maksimal ISO på 25600 (kan utvides til ISO 102400)
  • 11-punkts AF følsom ned til -3EV
  • GPS3 registrer hvor du befinner deg
  • Trådløs2 filoverføring og fjernkontroll
  • Full HD-video

Les Fotomagasinets omtale av Canon EOS 6D

 

EOS 6D kombinerer en avansert fullformatsensor og suveren ytelse i lite lys med en kompakt, solid og lett design. EOS 6D er også Canons første EOS-modell med integrert Wi-Fi[ii]- og GPS[iii]-funksjonalitet. Det gir deg mulighet til å ta flotte bilder når du er på farten, merke dem med informasjon om opptakssted og overføre dem trådløst til datamaskin, nettsky eller smarttelefon.

 

Fantastiske bilder i alle opptaksforhold

EOS 6D bygger på 25 år med EOS-innovasjon og er utstyrt med en nyutviklet 20,2 megapikslers fullformat CMOS-sensor som lar deg skrive ut bildene dine i plakatformat eller beskjære dem uten at det påvirker kvaliteten. Med ISO-område fra ISO 100 til ISO 25600 (kan utvides til 50-102400) er det enklere enn noensinne å ta skarpe, naturtro bilder i tilnærmet mørke.

 

Et nytt 11-punkters AF-system byr på tidenes beste autofokus i svakt lys. Med fokusering ned til EV-3, en lysstyrke som tilsvarer månelys, forblir motivet i fokus selv under de mest krevende lysforhold. Det gir deg frihet til å ta landskaps- og portrettbilder om kvelden og fange den naturlige stemningen i motivet med minimal bildestøy.

 

Utforsk kreativiteten til fulle

Fullformatsensoren gir deg større kontroll over dybdeskarpheten i portrettbilder, slik at du enkelt kan isolere motivet med attraktiv bakgrunnsuskarphet. EF-serien rommer et stort utvalg vidvinkelobjektiver som dekker brennvidder fra 8 til 800 mm, og med EOS 6D kan du virkelig utforske vidvinkelobjektivets potensial til fulle og få med hver eneste detalj i et sveipende landskap. I tillegg byr en kraftig DIGIC 5+-prosessor på en rekke automatiske programmer og kreative opptaksfunksjoner, komplettert av manuell kontroll som gir full fleksibilitet.

EOS 6D er fullpakket med avanserte funksjoner som gjør det enklere å ta imponerende landskaps- og portrettbilder. HDR-programmet fanger opp både lyse og mørke partier i vanskelige lysforhold, mens funksjonen for multieksponering lar deg sette sammen opptil ni ulike eksponeringer til ett bilde i kameraet, noe som gir en dramatisk effekt i det endelige bildet. En stille fokusinnstilling lar deg ta naturlige portrettbilder eller bryllupsbilder på en diskré måte, og med elektronisk vater i søkeren og på LCD-skjermen, er det slutt på bildekomposisjoner med skjeve horisonter.

 

Bygget for deling

EOS 6D er det første kameraet i EOS-systemet som har integrert Wi-Fi-tilkobling som lar deg dele bildene med det samme de er tatt. Du kan overføre bilder trådløst til eksterne lagringsenheter, laste dem opp til Facebook eller YouTube eller skrive dem ut trådløst på en Canon-skriver med Wi-Fi-støtte. Du kan også nyte filmene og bildene dine i stort format på en HDTV med DLNA-støtte. Kobler du kameraet trådløst til smarttelefonen, kan du også fjernbetjene kameraet og justere opptaksinnstillinger og fokus før du fjernutløser lukkeren og det endelige bildet vises.

Ved å bruke EOS 6Ds integrerte GPS-funksjon kan du merke hvert enkelt bilde med informasjon om opptakssted. Når du er på reise, kan du opprette en komplett logg over reisen ved hjelp av funksjonen for GPS-logging. Funksjonen logger hele reiseruten som du så kan vise ved hjelp av det

 

I esken: Kamerahus, kamerahusdeksel, øyemusling, batteri LP-E6, batterlader LC-E6, AV-kabel, USB-kabel, kamerareim, Canon solution disk og instruksjons-programvare CD, bruksanvisning.

Copyright © 2015 Scandinavian Photo - All rights reserved Vis mobilshop Webshopen er levert av MultiCase™ Norge AS (3.14.11.79 )